Android Programjaim

Android, Flutter/Dart, Kotlin, Java, Unity, HarmonyOS

SlideMe, Market és Amazon

2011. május 24. 19:27 - lacas8282

Kb 10-20 napja van fent pár progim ezeken úgy ténylegesen. Igazából nem keresem degeszre magam velük, sőt:) Aki már látott egy AdSense reklámot, nah kb annyit lehet ezzel is "szakítani", szóval elég keveset...

Pár stat: nyilván a marketen van a legtöbb ember, így ott lenne érdemes fizetős appot kirakni, feltéve ha lenne Magyar honban, de nincs. Mindenesetre reklámozási célzatra nagyon jó. Pl. készítesz LITE verziót és raksz bele bannereket, a klikkre pedig megvásárolhatják Amazonról, SlideMe-ról.

Persze ez megint csak gány megoldás, de egyelőre ez van.

Más: elvileg 1-2 héten belül jön a Galaxy Tab 10.1 ultravékony, megtudakoltam A mobilplaza.eu-tól, Motorola Xoom-uk van jelenleg, amire már elvileg 3.1 is kijött...de sokat olvastam róla, szóval egyelőre nem vettem.

Várok egy használhatóbb darabra, azaz a Tab 10.1-re, remélem nem lesz csalódás.

Azután: 2-3 hét múlva nekiállok portolni pár dolgot Tabletre, ez a jövő... például chat.hu alkalmazásomat, ami jelenleg az 1.6.7 verzióban van, illetve pár widgetet, ami kellhet még. A játékmotor úgy igazából készen van már, csak ezt a motort már Tabletre tervezem, tehát addig nem akarok haladni vele semmit. Azaz most unalom van.:)

Szóval: jövőhéttől ismét Android fejlesztést vállalok (aki tudna ajánlani valami jó projectet, az jó lenne), egyelőre smart mobilra, később (kb 3 hét) pedig már Tabletre is.
 

5 komment
süti beállítások módosítása